zaterdag 20 december 2014
RSS abonnement

Prikbord

Zandmannetjes in Adventsactie

op vrijdag 19 december 2014

In het straatarme, West-Afrikaanse land Burkina Faso heerst goudkoorts. In 600 goudmijnen zoeken tienduizenden mensen in erbarmelijke, vaak levensgevaarlijke omstandigheden naar het kostbare metaal. Onder hen zijn naar schatting 20.000 kinderen oftewel: zandmannetjes. Zij tikken namelijk de hele dag in de brandende zon steen tot gruis of dalen aan touwen af in de onveilige, diepe mijnschachten. De Rosmalense kerken willen graag helpen om een einde te maken aan deze situatie en deze kinderen een betere toekomst bieden.

Lees meer... "Zandmannetjes in Adventsactie"

Kerst-struintocht op de Nulandse Heide

op vrijdag 19 december 2014

Op Tweede Kerstdag organiseert Vogel- en Natuurwacht ’s-Hertogenbosch een zondagochtendwandeling op de Nulandse heide. Het natuurgebied bestaat uit bossen (naald en loof), heide en zandverstuiving.

Lees meer... "Kerst-struintocht op de Nulandse Heide"

3klank op zoek naar vierde stem

op vrijdag 19 december 2014

Al doet de naam anders vermoeden; 3klank is een 4-stemmig koor. Helaas dreigt het koor de 4-stemmigheid te verliezen, omdat de balans zoek is. Met zes mannen en dertig vrouwen moet dirigente Annemieke Kamphuis steeds vaker voor 3-stemmige arrangementen kiezen. Tenoren, baritons en met name bassen worden dringend gezocht. Het koor is laagdrempelig; het is geen vereiste om muziek te kunnen lezen en plezier in het zingen staat voorop. Repetities donderdagavond, Waalstraat 30, 's-Hertogenbosch. Kijk op http://www.3klank.nl of bel Tina Igel 073-6442291.

Lees meer... "3klank op zoek naar vierde stem"

Kerkdiensten zondag

op vrijdag 19 december 2014

Kerkagenda San Salvator

op vrijdag 19 december 2014

Zaterdag 20 december om 19.00 uur Zondag 21 december om 10.30 uur

Lees meer... "Kerkagenda San Salvator"

Kerstnachtdienst Protestantse Kerk Berlicum

op vrijdag 19 december 2014

Op woensdagavond 24 december zal om 22.00 uur in de kerstnachtdienst in de Protestantse Samen-op-Weg kerk in Berlicum door de cantorij het Nieuw Kerstoratorium vertolkt worden.

Lees meer... "Kerstnachtdienst Protestantse Kerk Berlicum"