maandag 30 maart 2015
RSS abonnement

Prikbord

Wat is geluk als het niet te koop is?

geplaatst door Maarten van Caldenberg op zondag 29 maart 2015

Wat is geluk als het niet te koop is? Met dit uitgangspunt roept het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch kunstenaars op om voorstellen in te zenden.

Lees meer... "Wat is geluk als het niet te koop is?"

Dier van de maand april

op zondag 29 maart 2015

Harro is een tien jaar oude, gecastreerde, Duitse Herdershond. Sinds begin januari 2015 woont hij op de seniorenafdeling van het Dierentehuis. Zoals een echte herder betaamt is hij goed waaks. Met katten kan hij beslist niet overweg.

Lees meer... "Dier van de maand april "

Ouderdom, een hoopvolle levensfase?!

geplaatst door Maarten van Caldenberg op zondag 29 maart 2015

Het aantal zorgbehoevende ouderen neemt toe en tegelijkertijd wordt de toegang tot langdurige professionele zorg voor ouderen verder bemoeilijkt. Of en hoe er toch een hoopvolle derde levensfase mogelijk is, wordt op dinsdag 31 maart vanaf 10.00 uur door professor dr. Tinie Kardol belicht in seniorencentrum De Ontmoeting, Tulpstraat 2-4.

Lees meer... "Ouderdom, een hoopvolle levensfase?!"

Vuur op de Parade

op zondag 29 maart 2015

Op Paaszaterdag wordt om 19.15 uur op de Parade in ‘s-Hertogenbosch op initiatief van het Beraad van Kerken een paasvuur ontstoken. Vertegenwoordigers van kerken uit de hele gemeente nemen van daaruit vuur mee naar de paaswake in hun eigen kerk, om zo de verbondenheid met elkaar en met de hele wereld te onderstrepen.

Lees meer... "Vuur op de Parade"