zaterdag 1 november 2014
RSS abonnement

Rosmalen, jong en oud

Open dag in De Ontmoeting

op vrijdag 31 oktober 2014

Seniorenvereniging HEVO houdt zaterdag 8 november van 10.00 tot 17.00 uur een open dag in de eigen locatie De Ontmoeting, Tulpstraat 2-4. Belangstellenden kunnen daar een goed beeld krijgen van de vele en gevarieerde activiteiten die de grootste vereniging van Rosmalen (bijna 2400 leden) ontplooit.

Lees meer... "Open dag in De Ontmoeting"

Expositie schilderijen Francy Coolegem

op vrijdag 31 oktober 2014

In HEVO-gebouw De Ontmoeting zijn op dit moment schilderijen te zien van de Rosmalense kunstenares Francy Coolegem. De expositie duurt tot 1 december en is te bezichtigen tijdens de openingsuren van De Ontmoeting.

Lees meer... "Expositie schilderijen Francy Coolegem "

Aanmelden Kerstmarkt

op vrijdag 31 oktober 2014

De ondernemersvereniging KOM Rosmalen organiseert ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt in het centrum van Rosmalen. Deze vindt plaats op zondag 21 december van 12.00 uur tot 17.00 uur. In de winkelstraten van het centrum staan marktkramen opgesteld zodat men gezellig kan shoppen in de winkels en aan de marktkramen. Op het plein de Driesprong staat centraal het overdekte hoofdpodium. Hier vinden de optredens plaats van diversen koren en muziekgroepen in een afwisselend programma.

Lees meer... "Aanmelden Kerstmarkt"

300 vogels bij Rosmalens kampioenschap

op vrijdag 31 oktober 2014

Ruim 300 vogels zijn op zondag 2 november 2014 te bewonderen die zijn ingebracht door de leden van Vogelvereniging “De Nachtegaal” en leden van buiten deze vereniging. De vogels worden op vrijdag 31 oktober gekeurd door vijf keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Lees meer... "300 vogels bij Rosmalens kampioenschap"

Tweede hands winkel ’t Luifeltje van start

op vrijdag 31 oktober 2014

Begin november, woensdag 5 november om precies te zijn, zal 2de hands winkel ’t Luifeltje op Coudewater haar deuren openen voor het publiek. De openingstijden zijn: woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. 't Luifeltje is voor iedereen toegankelijk. In ’t Luifeltje worden 2de hands kleding en zelf gemaakte kunstzinnige artikelen te koop aangeboden. Goed bruikbare kleding kan iedere woensdag tussen 09.00 - 16.30 uur worden afgegeven bij het Dag Activiteiten Centrum, gebouw Veldzicht.

Lees meer... "Tweede hands winkel ’t Luifeltje van start"