woensdag 1 oktober 2014
RSS abonnement

Rosmalen, jong en oud

Week van de Opvoeding bij Bieb Rosmalen

op dinsdag 30 september 2014

In het kader van de Week van de Opvoeding organiseert stadsBIEB Rosmalen in samenwerking met oudervereniging Balans, Centrum Jeugd & Gezin en andere organisaties, op woensdagmiddag 8 oktober een gratis informatiemarkt voor ouders van kinderen met problemen bij leren en/of gedrag, waaronder dyslexie, AD(H)D en autisme.

Lees meer... "Week van de Opvoeding bij Bieb Rosmalen"

Vrijwilligersdag bij Tuinderij ’t Wild

op dinsdag 30 september 2014

Een fors aantal medewerkers van ERAC steken op zaterdag 4 oktober hun handen uit de mouwen bij Tuinderij ’t Wild in Rosmalen. Zij gaan als vrijwilligers aan de slag en nemen een kijkje in de keuken van een enthousiaste natuur- en milieugroep. Han ten Berge van ERAC: “We wilden ons jaarlijkse bedrijfsuitje combineren met een vrijwilligersactiviteit. Wij gaan het nuttige met het aangename verenigen. Mooi zo Goed zo heeft ons een paar suggesties gedaan waarna wij voor Tuinderij ’t Wild hebben gekozen.”

Lees meer... "Vrijwilligersdag bij Tuinderij ’t Wild"

Zaterdag 4 oktober leerzaam lekker

op dinsdag 30 september 2014

De heerlijkste geuren voeren de boventoon op zaterdag 4 oktober in De Kentering. Op uitnodiging van de stichting Thuis in Rosmalen bakken en koken er zo’n twintig horecaondernemers op los. De bezoekers kunnen daar volop van genieten. De Stichting is al maanden bezig met de voorbereidingen voor het evenement ‘Eten en drinken, Thuis in Rosmalen’. De organisatie zoekt elk jaar naar een thema dat de interesse heeft van de Rosmalense samenleving. Eten en drinken is een onderwerp dat iedereen raakt.

Lees meer... "Zaterdag 4 oktober leerzaam lekker"