donderdag 2 oktober 2014
RSS abonnement

Cursussen en workshops

Workshop: Mens durf te leven

op woensdag 1 oktober 2014

De San Salvatorgemeenschap organiseert een workshop voor iedereen die stil wil staan bij de vraag: durf ik het leven voluit te leven? In deze workshop wordt gezocht naar onze krachten en belemmeringen om hier op aarde ‘het leven voluit te durven leven’. Dat doen we door te luisteren en elkaar te bevragen, elkaar te inspireren. De workshop wordt verzorgd door Marianne Thans, Esther Bressers en Ard Nieuwenbroek en wordt gegeven op zaterdag 11 oktober van 13.00 tot 17.00 uur in Cello aan de van der Eygenweg 1 in Den Bosch..

Lees meer... "Workshop: Mens durf te leven"

Feiten en vragen rond het levenseinde

op woensdag 1 oktober 2014

De laatste levensfase roept vaak spanning en onzekerheid op bij de patiënt en diens naasten. Het is zinvol om vooraf al bekend te zijn met zaken die in deze kwetsbare situatie aan de orde kunnen komen. Daarom houdt HEVO op dinsdag 7 oktober een voorlichtingsbijeenkomst over palliatieve zorg.

Lees meer... "Feiten en vragen rond het levenseinde"

Molenhoek, een zorgzame wijk

op woensdag 1 oktober 2014

Wijkraad Molenhoek organiseert op 6 oktober a.s. een wijkavond voor alle inwoners uit de wijk Molenhoek. Het thema is: Molenhoek, een zorgzame wijk! Er is een inloop met een informatiemarkt vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur

Lees meer... "Molenhoek, een zorgzame wijk"